Topp fem – verste komikere

Helt siden jeg var 4 år og sorterte lekebiler i stedet for å leke med dem har jeg vært glad i statistikk i en eller annen form.  Det gir meg en god følelse å sette ting, personer, hendelser eller lukter i bås og rangere dem. Så her kommer den første av en lang rekke topp-fem-lister! Kom gjerne også med forslag på flere topp fem-kategorier.

VERSTE KOMIKERE

5. Martin Lawrence

How can this face not be funny?

Som om Eddie Murphy ikke klarer å være en parodi på Eddie Murphy helt på egen hånd. Martin Lawrence har gjort det til sitt levebrød å agere “rappkjeftet afroamerikaner uten selvinnsikt”, noe som gikk av moten omtrent da åpningsscenen til Bad Boys var over. Se Big Momma’s House etterfulgt av Big Momma’s House 2, og vær uenig med meg.

4. Thomas Giertsen

Ler hele veien, også FRA banken.

Dette er kanskje det nærmeste Norge kommer Jerry Seinfeld. Thomas Giertsen er smart, rimelig velartikulert og har teft for business. Det som skiller Seinfeld fra Giertsen er derimot evnen til å være morsom. Denne fyren er like innovativ på humorfronten som smellbonboner. Jeg så standup-showet “Thomas Giertsen slår ihjel 4624 sekunder” i Olavshallen for flere år siden, og aldri har ihjel-slåing vært mindre morsomt.

3. Jeff Dunham

I kill you! No, really. I murder you in the face.

Achmed The Dead Terrorist var en gigantisk “viral” komi-hit. (Viral – [ˈvaɪrəl] – of, relating to, or caused by a virus). Jeff Dunham er en habil buktaler og er flink til å utvikle karakterer. Som komiker er han ganske ræva, og godt over grensen til det plagsomme. Det blir som om du prøver å stå på vannski etter en svært stødig og funksjonabel gravemaskin.

2. Anne-Kat. Hærland

Tørk av deg gliset, du er èn musikal unna å være Mia Gundersen.

Anne-Kat. Hærland er tanta di. Ikke hvilken som helst tante heller, hun er den tanta som prøver altfor hardt å være en av ungdommen. Du vet, hun som er akkurat litt for vulgær, høylytt, snakkesalig og full. I barnedåpen. Hærlands varemerke er å snakke uredd, usensurert og rett fra levra, og hun gir faen om hun sparker oppover eller nedover. Det høres jo bra ut det, hadde det enda vært litt artig. Sorry, Anne-Kat., det er ikke artig å si “Vi trenger ikke en slankere Dorthe Skappel, vi trenger en smartere.” Uttalelsen er ikke en gang riktig. Vi trenger ikke en slankere Dorthe Skappel, vi trenger to.

1. Kristian Valen

"Njjiii hiiii alle skal få hiii eh eh eh hehe flott det eh hi, sånn som ungdommen lika ih eh hii"

Fy til katta, grisen, høna og Dame Edna som jeg avskyr det hver gang Kristian Valen dukker opp på en skjerm og prøver å være humorist. Han har prøvd seg med imitasjoner, parodier, egne karakterer og enmannsshow, og hver eneste gang er det tragisk. Totalt Exxon Valdez. Bokstavelig talt, han er nøyaktig like umorsom. Hver gang Kristian Valen forteller en vits, blir 150.000 sjøfugl, 3.000 otere, 300 sel, 250 ørner og 22 spekkhoggere drept. Tenk på det neste gang du, når han gulper opp en av sine billige søppel-onelinere.
Hvis du vil le av Kristian Valen, se på denne.

Advertisements

About Shandiosa

hobbymusiker, filmentusiast, språkpetimeter, deltidsartigkaill, casual gamer, periodisk teknonerd, avslappet rent politisk, ateist, latsabb, ølhund og i utgangspunktet positivt innstilt til det meste.
This entry was posted in Topp fem and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Topp fem – verste komikere

  1. Radiojente says:

    Du er nesten like ille som Kristian Valen. TO Dorthe Skappel? Jeg er redd.

  2. veronica says:

    heeelt enig!!Valen suuger!!lir fysisk dårlig når jeg ser eller hører han!

  3. vegard says:

    Prøv å vær litt sakelig da. Det du skrev om Valen forteller meg ingenting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s