10 grunner til at Britney er sjef

Jeg har vært Britney-fan siden …Baby One More Time. Og her er 10 enkle grunner til at Britney er fuckin’ awesome:

1. Hun kom som lyn fra lettskyet himmel i 1998, og fikk Spice Girls og de andre til å fremstå som sidræva kjerringer.

2. Hun er, og vil alltid være, et produkt. Og det er et produkt som er like gjenkjennelig som Coca-Cola og Microsoft til sammen. Forskjellen er at Brittan ble verdenskjent (og kjær) på få uker, og har holdt seg relevant nesten hele tiden.

3. Ingen har siden klart å balansere mellom uskyldig ungpike og dyrisk sexmaskin på samme måte som frk. Spears ca. 1999-2000.

4. Team Britney har spydd ut utallige monsterhits. Kvaliteten har nok vært varierende, men ingen med litt loftsbelysning krangler med poplåter som Lucky, Toxic, Everytime, Circus eller Outrageous. Og da nevner jeg bare noen få sanger som kun har ett ord i tittelen. Og det er minst ti låter til som er større hits enn de fleste jeg ramsa opp.

5. Hu har sunget duett med Michael Jackson og Madonna. Bare Elvis som mangler da.

6. Kom ikke her og si at Britney ikke er det minste heit.

7. Hu gifta seg med en som ingen (kanskje ikke Britney sjøl heller) visste om. I Las Vegas. I fylla. Og skilte seg omtrent fire timer etterpå. Det er faktisk ganske rocka.

8. Hun gir nevrotiske, narkomane party-alenemødre et sexy ansikt.

9. Touch Of My Hand. Jeg sier ikke mer, bare… Touch Of My Hand.

10. Etter en periode der det var paparazzier, stoffmisbruk, trusemangel og foreldrerett som var det folk forbandt med vår alles kjære, kom et knallhardt comeback. Og alt mediatullet stilnet med ei klar melding: It’s Britney, bitch.

About Shandiosa

hobbymusiker, filmentusiast, språkpetimeter, deltidsartigkaill, casual gamer, periodisk teknonerd, avslappet rent politisk, ateist, latsabb, ølhund og i utgangspunktet positivt innstilt til det meste.
This entry was posted in Musikk and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment